Rólunk

Grafikai Stúdiónk amely Szigetvár belvárosában jól megközelíthető és frekventált helyen található széleskörű grafikai tervezési és nyomdai szolgáltatások nyújtása céljából jött létre. Korszerű gépparkunk, a fejlett technológiák és szakképzett kollégáink a garancia arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak!

De pontosan mivel is foglalkozunk?

Elsősorban grafikai és teljes körű arculattervezéssel foglalkozunk. Továbbá brosúrák, katalógusok, szórólapok, prospektusok, plakátok, névjegyek vagy bármilyen nyomtatandó termékkel, amellyel szinte mindennap találkozhat. Többféle méretben, akár kisebb példányszámban, illetve speciális anyagokból is elkészítjük. Szakképzett kollégáink és korszerű gépparkunk segíti megvalósítani az Ön, illetve cégének az elképzelését!

Eredményességünk titka

Versenyképes árak, precíz és minőségi munka. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és nagy hangsúlyt fektetünk az új technológiák alkalmazására. Fontos számunkra a határidők betartása gyártásnál és szállításnál egyaránt.

Hogyan tud velünk kapcsolatba lépni?

Gyorsan és egyszerűen elérhet bennünket az alábbi módokon:

  • Ajánlatkérés: Honlapunkon könnyen kapcsolatba léphet Velünk bármilyen felmerülő kéréssel, kérdéssel kapcsolatban.
  • E-mail: Ha van konkrét elképzelése és szeretné Velünk megosztani, csak annyi a teendője, hogy azt e-mailben elküldi nekünk.
  • Telefon: Kollégáink nyitvatartási időben a legnagyobb készséggel fogadják az Ön megkeresését.
  • Személyesen: Szigetvár belvárosában jól megközelíthető és frekventált helyen várjuk Önöket grafikai stúdiónkban.